English translation
     

ÖversiktVilla Sapphire ligger i en lugn avskild dal i södra Phuket, mindre än 1 km från en av de vackraste stränderna i Phuket, Nai Harn Beach. Den ligger ca 45 minuter från Phukets internationella flygplats.

Villan är byggd runt en 8x4 meter pool med inbyggd jacuzzi. Helt privat pool, med utsikt över trädgården och böljande kullarna runt om. I ena änden av poolen ligger salen – en inomhus matplats med gasgrill, perfekt middag under stjärnorna. I den andra änden finns utomhus soffor och solstolar, som ger en perfekt plats för avkoppling vid poolen.
Villa Sapphire är smakfult inredt med möbler I mörkt teakoch vackra kinesiska antikviteter, blandat med Thai inspirerad konst och silke. Vardags rummet, båda dubbelsovrummen och rummet med två enkel sängarHar dörrar som leder direkt ut till poolen.

Vi välkommnar barn i alla åldrar. Vid poolen kan, för säkerhetsskäl installeras ett staket för att hindra små barn hoppar i poolen utan övervakning; Vi har kabel-TV och flera DVD för både barn och vuxna i alla åldrar, en Wii med ett urval av spel; iPod-dockningsstation och WiFi Internet access i hela villan.

Under din vistelse kommer du att bli omhändertagen av vår hemhjälp som kommer att ta hand om all städning. Hon kan också laga mat, västerländsk frukost och thailändsk lunch (du ansvarar för kostnaden av ingredienserna). För liten extra avgift, kan en kock laga middag åt dig.

Vår kock bor ett stenkast från Villa Sapphire och kommer alltid att vara på plats för att se till att du njuter av semestern. Tracy är född i England men har bott i Phuket i många år, och kan hjälpa dig och svara på nästan alla frågor som du kan ha om Villan, Nai Harn, eller Phuket, allt för att see till at du har en underbar semester. Hon känner området väl, har erfarenhet av att arrangera resor och evenemang, och kommer att kunna ge dig hur mycket, eller lite, hjälp du behöver.


Villa Sapphire erbjuder avskildhet och lugn, men är nära den gyllene sanden med azurblått vatten Nai Harn Beach och andra lokala attraktioner. Det finns också många aktiviteter, affärer, evenemang, bra mataffärer, barer och nattklubbar, men du har också möjlighet att njuta och koppla av i en orörd Phuket!

Vi ser framm imot att välkomna dig till Villa Sapphire – och att välkomna dig åter!