English translation
     

Runt Nai HarnI Phuket finns det en mängd olika aktiviteter att underhålla gäster i alla åldrar. Aktiviteter vi förslår är elefanter turer, ap-och-ormvisningar, cykel park, golf, fiske, båtuthyrning, ridning eller thailändska matlagningskurser. Phuket är en vacker plats att studera marina livet och har många världkända dykplatser . Utflykter med välrenomerade dyk företag kan ordnas, dom flesta ligger i Chalong, 10 minuter bort med bil.

Nai Harns spektakulära ostörda strand är en perfect plats att koppla av med en massage eller dricka cocktails i solen i en av de många restaurangerna med utsikt över stranden. Den är idealisk för surfing i slutet av torrsäsongen, och har skyddade vikar idealiska för förankringar. Dessutom kan du hyra kajaker eller ta segel lektioner.

Oförglömlig nattliv är inte långt borta, platser som Karon, Kata och Patong - är en bara 20 - 30 minuter bort. Det finns ett stort urval av thailändska och internationella restauranger i närheten . Folk kommer från hela Phuket för att njuta av solnedgången vid Cape Promtep, den sydligaste delen av ön, cirka 5 minuters bilresa från Villa Sapphire.

I Phuket finns två stora shoppingcenter, Central Festival är i mitten av ön och Jungceylon ligger i Patong. Båda är stora internationella shopping-och nöjesdistrikt med biografer, restauranger, internationella och lokala butiker.

Många sportentusiaster kommer från hela världen att träna här i Muay Thai lägren. Det finns en möjlighet att ta lektioner från och med en halv dag.


nai harn beach
Golf
På ön Phuket, finns det sex golfbanor, mellan 20 minuter till 1 timme bort med bil. 10 minuter från Villa Sapphire är en 9-håls golf område, som öppnade i slutet av 2009.

Resor
För att see till att du får maximal glädje av ditt besök på Phuket rekommenderas en hyrbil eller hyr av cykel. Om så behövs kan vi hjälpa dig att boka.

Avstånd
Villa Sapphire ligger i sydöstra delen av Phuket ö och är en underbar bas för att besöka platser som Kata, Karon, Patong och Phuket stad. På 20-40 minuter, kan du lätt nå alla turistattraktioner och andra lokala aktiviteter. I närheten, bara några minuters bilresa från villan finns ett antal mini-marknader, snabbköp och bagerier, samt et urval av restauranger, barer och affärer